Ecrion Software Inc. Homepage
Forum Home Forum Home > XF Designer > Bugs and New Features
  New Posts New Posts RSS Feed: Inserting czech character to Designer
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Inserting czech character to Designer

 Post Reply Post Reply
Author
Message / View First Unread Post
gsiz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Nov 2008
Posts: 3
Post Options Post Options   Quote gsiz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Inserting czech character to Designer
    Posted: 11 Sep 2009 at 8:24am

Hello,

i'm testing Designer.

1. in Notepad i'm writing czech character ěščřžýáíé
2. insert this text from Notepad to Clipboard
3. paste into Designer - in designer i'm see this ìšèøžýáíé

Can you help me, because this is KO criteria for this product in Czech.

Next, cau you add Czech language to Languages option and add spell check plz.

Thank you very much

Vitek

Back to Top
gsiz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Nov 2008
Posts: 3
Post Options Post Options   Quote gsiz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Sep 2009 at 8:27am
XFDesigner Win32 7.0.0-2671 and Windows XP SP3
Back to Top
superturbo View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 06 Mar 2009
Posts: 9
Post Options Post Options   Quote superturbo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Oct 2009 at 8:35am
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.69
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

This page was generated in 0.096 seconds.